Personvernregler

1. En oversikt over databeskyttelse

Generelt

Det følgende gir en enkel oversikt over hva som skjer med dine personopplysninger når du besøker nettsiden vår. Personopplysninger er alle data som du kan identifiseres med. Detaljert informasjon om emnet databeskyttelse finner du i vår personvernerklæring nedenfor.

Datainnsamling på nettstedet vårt

Hvem er ansvarlig for datainnsamlingen på denne nettsiden?

Dataene som samles inn på denne nettsiden behandles av nettstedsoperatøren. Operatørens kontaktinformasjon finnes i nettstedets obligatoriske juridiske merknad.

Hvordan samler vi inn dataene dine?

Noen data samles inn når du gir dem til oss. Dette kan for eksempel være data du legger inn på et kontaktskjema.

Andre data samles inn automatisk av våre IT-systemer når du besøker nettstedet. Disse dataene er primært tekniske data som nettleseren og operativsystemet du bruker eller når du åpnet siden. Disse dataene samles inn automatisk så snart du går inn på nettsiden vår.

Hva bruker vi dataene dine til?

En del av dataene samles inn for å sikre at nettstedet fungerer som det skal. Andre data kan brukes til å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet.

Hvilke rettigheter har du angående dataene dine?

Du har alltid rett til å be om informasjon om dine lagrede data, dens opprinnelse, mottakerne og formålet med innsamlingen uten kostnad. Du har også rett til å be om at den blir rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte oss når som helst ved å bruke adressen oppgitt i den juridiske merknaden hvis du har ytterligere spørsmål om spørsmålet om personvern og databeskyttelse. Du kan selvfølgelig også sende inn en klage til de kompetente tilsynsmyndighetene.

Analyse- og tredjepartsverktøy

Når du besøker nettstedet vårt, kan det gjøres statistiske analyser av din surfeatferd. Dette skjer først og fremst ved hjelp av informasjonskapsler og analyser. Analysen av surfeatferden din er vanligvis anonym, dvs. vi vil ikke kunne identifisere deg fra disse dataene. Du kan protestere mot denne analysen eller forhindre den ved å ikke bruke visse verktøy. Detaljert informasjon finner du i følgende personvernerklæring.

Du kan protestere mot denne analysen. Vi vil informere deg nedenfor om hvordan du kan bruke opsjonene dine i denne forbindelse.

2. Generell informasjon og obligatorisk informasjon

Databeskyttelse

Operatørene av denne nettsiden tar beskyttelsen av dine personopplysninger svært alvorlig. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt og i samsvar med lovbestemte databeskyttelsesforskrifter og denne personvernerklæringen.

Hvis du bruker denne nettsiden, vil ulike deler av personopplysninger bli samlet inn. Personopplysninger er alle data som du kan identifiseres med. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn og hva vi bruker den til. Den forklarer også hvordan og til hvilket formål dette skjer.

Vær oppmerksom på at data som overføres via internett (f.eks. via e-postkommunikasjon) kan være gjenstand for sikkerhetsbrudd. Fullstendig beskyttelse av dataene dine fra tredjepartstilgang er ikke mulig.

Merknad om parten som er ansvarlig for denne nettsiden

Den som er ansvarlig for å behandle data på denne nettsiden er:

Oslo Kajakkturer
Tanya Ohlsen
Olaf Bulls Vei 9c
N – 0765 Oslo

info@oslokayaktours.no
+47 95368249

Ansvarlig er den fysiske eller juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler for behandling av personopplysninger (navn, e-postadresser osv.).

Tilbakekallelse av ditt samtykke til behandling av dataene dine

Mange databehandlingsoperasjoner er kun mulig med ditt uttrykkelige samtykke. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst med fremtidig virkning. En uformell e-post med denne forespørselen er tilstrekkelig. Dataene som behandles før vi mottar forespørselen din, kan fortsatt være lovlig behandlet.

Rett til å sende inn klager til regulerende myndigheter

Hvis det har vært brudd på databeskyttelseslovgivningen, kan den berørte personen sende inn en klage til de kompetente tilsynsmyndighetene. Den kompetente reguleringsmyndigheten for saker knyttet til databeskyttelseslovgivningen er databeskyttelsesansvarlig i den tyske staten der selskapet vårt har hovedkontor. En liste over databeskyttelsesansvarlige og deres kontaktdetaljer finner du på følgende lenke: https: //www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Rett til dataportabilitet

Du har rett til å få data som vi behandler basert på ditt samtykke eller i oppfyllelse av en kontrakt automatisk levert til deg selv eller til en tredjepart i et standard, maskinlesbart format. Dersom du krever direkte overføring av data til en annen ansvarlig, vil dette kun gjøres i den grad det er teknisk mulig.

SSL- eller TLS-kryptering

Dette nettstedet bruker SSL- eller TLS-kryptering av sikkerhetsgrunner og for beskyttelse

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs