Vi tilbyr en rekke skreddersydde turer for kolleger, venner og familier.

Vi tilbyr turer av ulik lengde og med ulike innfallsvinkler og temaer. For eksempel sightseeing, piknik på stranden, sykkel & kajakk, svømming, teambuilding eller solnedgangsturer osv.

Kunne du tenke deg en bursdagsoverraskelse med piknik på stranden? Planlegger du en spesiell opplevelse for familien eller sammen med kolleger, ditt team eller venner? Fortell oss hva du ønsker, så skal vi prøve å ordne det! Og et kajakkurs er et perfekt teambuilding-arrangement!

  • Alt nødvendig utstyr er inkludert
  • Sesong: mai – september
  • Minimumsalder: 6 år
  • Aktivitetsnivå: lett/middels
  • Møtested: Sjølyst Marina

En interessant kombinasjon av sightseeing med sykkel og kajakk

Få en følelse av bylivet i Oslo på sykkel

Introduksjon til padleteknikk

Hør på interessante historier om Osloby og fjorden

Lære mer om klimaendringer i Oslofjorden

På forespørsel

Det beste av to verdener – by og natur – sykkel & kajakk

Bli med på en opplevelse som kombinerer sykkeltur i Oslos gater med en rolig kajakktur i Oslofjorden. (i samarbeid med vår partner Viking & Biking)

Møtestedet er ved Viking Biking & Hiking-kontor, der kan du velge sykkelen som passer deg best. Derfra tar vår guide deg med på en sykkeltur gjennom byen. Vi begynner i sentrum, besøker Det kongelige slott, sykler gjennom den pittoreske bydelen Frogner, videre mot Vigeland skulpturpark og fortsetter ned til Oslofjorden. Vi legger opp til flere stopp underveis der du kan slappe av og ta bilder, og guiden vår deler av sin kunnskap og historier om det vi omgir oss med.

Sammen sykler vi videre til Sjølyst Marina, hvor du får muligheten til å oppleve en vakker og fredelig side av Oslo – fra sjøen! På basen til Oslo Kayak Tours får du utdelt det utstyret som passer best for deg, og vi går gjennom sikkerhetsinstruksjonene før vi begir oss ut på vannet i Oslofjorden. Herfra er det kort vei til små øyer og fine sandstrender. Guidene forteller om severdigheter som den pittoreske småbåthavnen med husbåter og strendene og klippene langs kysten av halvøya Bygdøy. Kajakkerfaring er ikke nødvendig, da vi tilpasser turene våre til gjestene. Vi har både singel- og dobbelkajakker tilgjengelig.

Etter padleturen hopper vi på syklene igjen og guider dere tilbake til byen langs kyststien. Siste stopp er den arkitektonisk imponerende og ultramoderne Oslo havn på Aker Brygge.

Dette blir garantert en unik og spennende friluftsopplevelse!

Perfekt for familier med barn (min. 6 år)

Godt alternativ for de som ønsker en padletur på rolig vann

Lær mer om den spennende historien og opplev en unik natur

På forespørsel

Guidet tur på Bogstadvannet med spennende historie

Vi kan tilby kajakk- og kanoturer på idylliske Bogstadvannet, et større ferskvann som ligger i kanten av Nordmarka mellom Oslo og Bærum. Dette er et godt utgangspunkt for padletur for familier med barn og for de som ønsker en padletur på rolig farvann.

Start for turen er ved badestrand, der det er lett å komme ut i båtene.
Vi padler forbi Bogstad gård, en flott herregård fra 1600-tallet. Videre padler vi til munningen av Sørkedalselven som går i svinger innover dalen. Her kan vi padle oss oppover i en svingete rolig elv som har spennende natur og dyreliv på begge sider av elven. Padleturen fortsetter til det nordøstlige hjørnet av vannet og går i land på Bjørnsgard, som et lite norsk folkemuseum med flere små tømmerhus og gårdsbygninger, de eldste bygningene er opptil 800 år gamle og er blant de best bevarte i verden. Her tar vi en liten rast med kaffe og lett servering før vi sammen padler tilbake til badestranden.

Pris per person: 1650 NOK

På forespørsel

Romantisk piknik

Inviterer en date, venn, familie eller venner til en annerledes opplevelse – en romantisk piknik ved stranden!

På basen vår i lune Sjølyst Marina får du utdelt det utstyret som passer deg best, og vi tar deg gjennom sikkerhetsinstruksjoner og grunnleggende teknikker før vi begir oss ut på vannet. Herfra er det kort vei til små øyer og fine sandstrender. På en av strendene går vi i land og forberede alt til pikniken, og dere kan oppdage omgivelse eller kanskje ta dere en svømmetur. Vi sørger for fersk, norsk mat og alkoholfri drikke og tilrettelegger for hyggelig stemning. Send oss en forespørsel, så svarer vi deg så snart som mulig.

 

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs