Vi i Oslo Kayak Tours ønsker å dele vår entusiasme med deg.

Padling er mer enn en mote! Havkajakk har vært vår lidenskap i over 15 år. Med vår lange erfaring som turguider og instruktører, og vår kunnskap om Oslofjorden, kan vi tilpasse oss de fleste ønsker.

Møt teamet vårt

Annett Brohmann

Grunnlegger & Kajakkinstruktør

Annett er et dedikert friluftsmenneske. Hun elsker å være i ett med naturen, og hennes væremåte gjør henne til en behagelig og naturlig leder.  Hun dele kunnskapen på en engasjerende måte, og det er ikke vanskelig å la seg begeistre av hvordan hun beskriver naturen og andre severdigheter. Hun er en stødig og kunnskapsrik guide, da hun både har sertifisering som guide av Norges Padlerforbund og som Osloguide. Hun behersker også flere språk, snakker flytende både tysk, engelsk og norsk, samt en god del spansk. Dette, kombinert med hennes varme utstråling, gjør at besøkende fra hele verden kan kjenne seg godt ivaretatt i hennes nærvær.

Sven Lystad

Kajakkinstruktør

Sven er utdannet ved Norges idrettshøgskole og har lang erfaring med å instruere grupper i tennis, langrenn og kajakk. Han har padlet mye i både kano og kajakk, gjennomført kurs i elvepadling og friluftsliv. For tiden jobber han også som coach for hjertepasienter.

Tricia Ratterman

Kajakkinstruktør

Tricia, som opprinnelig kommer fra solfylte California, oppdaget sin kjærlighet til havkajakk da hun jobbet en sommer på en av Hawaii-øyene. Hun er opptatt av å spre padleglede og eventyrlyst blant både barn og voksne, og sørge for at alle føler seg trygge i vannet. Når hun ikke padler, jobber hun med barnegrupper i Redd Barna, driver med aktiviteter i en klatreklubb og jobber som Roughneck på en offshoreplattform i Nordsjøen.

Tanja Ohlsen

Kajakkinstruktør

Tanja er internasjonalt utdannet kajakkinstruktør og veileder, sertifisert av Norges Padleforbund (NPF), British Canoe Union (BCU) og Salzwasserunion. Favorittoppgaven hennes er å forvandle nybegynnere som ikke liker vann, til entusiastiske padlere. Med inngående kjennskap til Oslos museumsmiljø og erfaring med å padle langs hele norskekysten opp til den russiske grensen, tilfører Tanja teamet vårt et vell av ekspertise.

Ida Frenvik Sveen

Ansvarlig for sosiale medier og kajakkassistent

Ida er en ivrig padler som trives i naturen, enten det er på ski, sykkel, vindsurfing eller kajakk. Hun brenner for å jobbe med mennesker, og har utdanning og erfaring innen prosjektledelse og markedsføring. I tillegg er hun i sluttfasen av praksisperioden før hun blir ferdig utdannet fysioterapeut.

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs