En kajakktur på Oslofjorden er en opplevelse du aldri vil glemme

Opplev Oslo fra sin vakreste og mest fredfulle side – fra sjøsiden. På basen vår i lune Sjølyst Marina får du utdelt det utstyret som passer deg best, og vi tar deg gjennom sikkerhetsinstruksjoner og grunnleggende teknikker før vi begir oss ut på vannet. Herfra er det kort vei til små øyer og fine sandstrender. Guidene forteller om severdigheter som den pittoreske småbåthavnen med husbåter og andre spesielle fartøyer i tillegg til strendene langs kysten av halvøya Bygdøy. Kajakkerfaring er ikke nødvendig, vi tilpasser turene etter gjestenes nivå. Vi bruker både singel- og dobbeltkajakker og gir deg den båten som passer deg og dine evner best.

  • Alt nødvendig utstyr er inkludert
  • Sesong: mai – september
  • Minimumsalder: 6 år
  • Aktivitetsnivå: lett/middels
  • Varighet: ca. 2-3 timer totalt
  • Møtested: Sjølyst Marina
  • Minimum 3 personer, maksimum 10 personer per avgang

Man, ons. + fre. 13:30 - 15:30 (2 timer)

Pris per person/voksen: 850 NOK

Barn (6 år - 14 år): 700 NOK

2-timers guidet tur på Oslofjorden Minimum 3 personer

Opplev Oslo fra sin vakreste og mest fredfulle side – fra sjøsiden. Denne turen er ideell hvis du har aldri prøvd kajakk før og egner seg for  familier med mindreårige barn.

Man-søn, kl. 10.00-13.00 (3 timer)

Pris pr. Person/voksen: 990 NOK

Barn (6 år - 14 år): 800 NOK

3-timers guidet tur på Oslofjorden Minimum 3 personer

Vår populære 3-timers tur på Oslofjorden er en unik opplevelse- et minne for livet. Før turen starter får du en kort introduksjon av grunnleggende kajakkpadling og sikkerhet. På denne turen vil du oppleve naturlige strender og klippene langs kysten av halvøya Bygdøy.

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs