Guidede turer
arrangementer og
kurs ved Oslofjorden

Padle med oss på Oslofjorden

En stille passasje over klart vann får deg til å oppleve Oslo og omgivelsene fra et nytt perspektiv. Slik kan du nyte naturen på en aktiv og samtidig helt CO2-nøytral måte.

Grønn

Det tar kun 10 minutter med offentlig transport fra Oslo sentrum til vår base. Hos oss er du i naturen allerede fra første padletak. Koselige strender og vakre små øyer innbyr til møter med det lokale dyrelivet.

Å oppleve omgivelsene og samtidig bidra til å bevare dem forsterker den gode følelsen av å være ett med naturen. På alle turene våre samler guidene inn plast fra strendene og vannet, og oppfordrer våre gjestene til å gjøre det samme.

Aktiv

Hvis du kan svømme, kan du også padle. Du vil garantert ha det gøy hos oss, og kan være så aktiv du bare vil. Strender, øyer, små grupper og inspirerende instruktører hjelper deg med å prøve ut nye ting og oppleve havet aktivt i kajakk. Hos oss kan du være sporty på en avslappende måte.

Individuelt

Vi har et bredt utvalg av turer, fra korte nybegynnerturer til spesialturer. Liker du piknik på stranden? Kombinere kajakkpadling med sykling eller fotturer? Våre erfarne instruktører er raske til å vurdere hva slags båt og utstyr som passer deg best, og hva slags tur han eller hun vil ta deg med på – ri på bølgene eller utforske husbåtene i marinaen. Vi skreddersyr padleturen etter ditt ønske.

Vi elsker å skreddersy padle arrangementer etter gjestenes ønsker!
Hva slags tur ønsker du deg? Fortell oss!

Oslo Kayak Tours er med sine mer enn 4500 entusiastiske gjester den mest kompetente leverandøren av profesjonelle guidede opplevelsesturer fulle av inntrykk, moro og action for alle aktivitetsnivåer.

1000
Kunder siden 2015
1
Teamet vårt har gjort dette i 10 år
1
Hvor mange sjøfuglarter finnes det i Oslofjorden?
1
Vi har instruktører i teamet vårt

Gavekort

Hva med å gi et gavekort på kajakkpadling i gave til den du ønsker å overraske? En opplevelse kan fort bli et minne for livet.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Klar til å erobre Oslofjorden med kajakk? Her får du svarene; fra hvordan man kommer seg til basen vår til essensiell informasjon. La oss gjøre kajakk opplevelsen din uforglemmelig!

Selvfølgelig! Vi har stabile kajakker som er godt egnet til nybegynnere. Du kan også velge å padle i en tomannskajakk, som også er svært stabile. Vi tilpasser kajakk etter ditt behov, og hjelper deg med å komme deg inn/ut av den.
OKT arrangerer også kajakkurs for nybegynnere, med varighet på 3 timer. Etter endt kurs får du våttkort. Les mer her.

Vår base er en stor kontainer. I den kan du kan låse inn verdisaker, veske, sekk og ev. koffert.

Fra Oslo kan du ta:

  • Tog til Skøyen
  • Buss 20, 81 eller 42 til Skøyen
  • Herfra går du retning sjøen, inngangen til Marina Sjølyst er i den store rundkjøringen like ved påkjøringen til E18. Når du kommer til inngangen holder du til venstre, går over en liten bro, forbi båtbutikken og videre til høyre mot vannet. Du vil se et stort hvitt telt, og bak det er vår base, som er start for turen.

Du finner enkelt startpunktet vårt på marinaen (Video)

Ja, det finnes parkeringsmuligheter ved inngangen til marinaen, og før du kommer til broen på venstre side.

Komfortable klær som treningstøy. Ta med ekstra klesskift for etterpå. Det er tross alt en vannsport! 😊 Hvis det blåser og/eller regner, ta med jakke.

Ja, du burde kunne svømme minst 200 meter.

Ja, det er påbudt med redningsvest.

Ja, vi har et telt og en kontainer hvor man kan skifte.

Vi tilbyr vanntett mobileske på turen, men fokus er selvsagt padling, ikke bare ta bilder.

Ja, det er mulig, minstealder for barn er 6 år. Det anbefales å booke en 2- timers tur når du har med deg mindre barn.

Alle våre kajakker er stabile, og det er svært sjelden at noen velter. Det vanligste er å velte ved på- eller avstigning. Hvis du skulle velte ute på sjøen er våre instruktører trent på å redde deg umiddelbart.

For å kjøpe gavekort kan du trykke her.

Dårlig vær er som regel ingen grunn til å avlyse en tur. Vind er en utfordring vi prøver å mestre, og regn kan være fascinerende når du er ute på fjorden. Er det regnvær, anbefaler vi at du tar med deg regntøy. Imidlertid kan det skje uforutsette ting der sikkerheten til våre gjester kan være i fare. Vi vil for eksempel avlyse en tur ved sterkt tordenvær eller tett tåke. I slike tilfeller vil vi prøve å finne et nytt tidspunkt som passer deg, eller refundere hele turkostnaden.

Ja, like før båtbutikken finnes det et rødt toalettbygg som er låst med kode.

Vårt utgangspunkt

Når du kommer til inngangen holder du til venstre, går over en liten bro, forbi båt butikken og videre til høyre mot vannet. Du vil se et stort hvit telt, bak det er vår base, som er start for turen.

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs