En interessant kombinasjon av sightseeing med sykkel og kajakk

Få en følelse av bylivet i Oslo på sykkel

Introduksjon til padleteknikk

Hør på interessante historier om Osloby og fjorden

Lære mer om klimaendringer i Oslofjorden

Det beste av to verdener – by og natur – sykkel & kajakk På forespørsel

Bli med på en opplevelse som kombinerer sykkeltur i Oslos gater med en rolig kajakktur i Oslofjorden. (i samarbeid med vår partner Viking & Biking)

Møtestedet er ved Viking Biking & Hiking-kontor, der kan du velge sykkelen som passer deg best. Derfra tar vår guide deg med på en sykkeltur gjennom byen. Vi begynner i sentrum, besøker Det kongelige slott, sykler gjennom den pittoreske bydelen Frogner, videre mot Vigeland skulpturpark og fortsetter ned til Oslofjorden. Vi legger opp til flere stopp underveis der du kan slappe av og ta bilder, og guiden vår deler av sin kunnskap og historier om det vi omgir oss med.

Sammen sykler vi videre til Sjølyst Marina, hvor du får muligheten til å oppleve en vakker og fredelig side av Oslo – fra sjøen! På basen til Oslo Kayak Tours får du utdelt det utstyret som passer best for deg, og vi går gjennom sikkerhetsinstruksjonene før vi begir oss ut på vannet i Oslofjorden. Herfra er det kort vei til små øyer og fine sandstrender. Guidene forteller om severdigheter som den pittoreske småbåthavnen med husbåter og strendene og klippene langs kysten av halvøya Bygdøy. Kajakkerfaring er ikke nødvendig, da vi tilpasser turene våre til gjestene. Vi har både singel- og dobbelkajakker tilgjengelig.

Etter padleturen hopper vi på syklene igjen og guider dere tilbake til byen langs kyststien. Siste stopp er den arkitektonisk imponerende og ultramoderne Oslo havn på Aker Brygge.

Dette blir garantert en unik og spennende friluftsopplevelse!

Call! Mail! Startingpoint Gift Cards FAQs