Arrangementer og Team Events

Vi tilbyr padleturer med varighet mellom 3 og 8 timer med temaer som for eksempel severdigheter, bading, norsk mat, museumsbesøk, matlaging på stranda, solnedgang osv. Vil du gi noen en bursdagsoverraskelse eller arrangere en piknik på stranda med venner eller kollegaer? Fortell oss om dine ønsker, så skreddersyr vi en tur som passer deg.

 

Firmautflukt og Teamevents

Planer du noe spesiell for deg og dine kollegaer, så kan vi hjelpe deg: En av våre mest solgte arrangementer er en felles kajakktur med piknik på stranden. Vi kan også sette opp et felles kajakkurs, hvor dere lære mer om sikkerheten og grunnlegende padleteknikk.  Dessuten kan vi sette opp en ukentlig tur i en periode for din bedrift.

 

Bursdagsselskap eller Utdrikningslag

En flott overraskelse for venner. Planer du en bursdag eller utdrikningslag med en ekstra aktivitet? Vi tilbyr en spennende opplevelse, som vi kan kombinere det med en frokost eller piknik på stranden, eller holde kurs eller konkurranse.

Kajakk med litt luksus – Overnattningstur med Spa-hotell

Vi tilby en tur som er spesiell egnet for mindre grupper eller firmatur opptil 10 personer.

Vi starter ved Sjølyst Marina hvor alle får seg riktige kajakkutstyr og padler forbi naturskjønne strender og øyer. Underveis stopper vi ved en av de fantastiske hvite sandstrender for lunsj. Videre går ferden til Holmen Fjordhotell hvor vi legger kajakkene på stranden. Det blir overnatting med middag, entre på SPA og frokost.

Dagen etter en rik frokost går ferden tilbake. Inkludert er nødvendige utstyr for kajakk, 2 lunsj med drikke, overnatting i dobbeltrom på Holmen Fjordhotell, 3- retters middag (uten drikke), Entre på Spa med tøfler og håndkle og frokost.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Ytterligere turer
2-3-TIMERS TURER

Få grunnleggende kajakkferdigheter, og opplev Oslo og naturen rundt byen.

Spesialturer

Vi tilbyr en utvalg av forskjellige spesialturer med temaer som svømming, birdwatching eller piknik. Eller vi skreddersyr en tur etter dine ønsker.

Arrangementer og Team Events

Vi tilbyr arrangementer for kollegaer, venner og familier – helt individuell etter behov.

Meny
X